Безкомпромисно качество на достъпна цена   Тел: +359 89 789 1238

http://www.zoofirma.ru/
http://www.zoofirma.ru/
metalen-naves-s-fermi
23472145_540057056332284_175735997390675713_n
28547717_1810097759021695_828306177_o
viber-image6
р

Изработка и Монтаж на Навес или Козирка с Гофрирана Ламарина

Подробности...

Ние от Вайпърс.бг предлагаме изработка и монтаж на навеси и козирки от гофрирана ламарина, които имат наистина широко приложение и осигуряват добра защита от атмосферни влияния. Естеството на материала предполага използването му не толкова с естетична цел, колкото защитна. Вайпърс.бг изгражда изключително здрави конструкции за навесите или козирките, които да ги поддържат, поставя по прецизен начин гофрираната ламарина, като спазва всички изисквания, за да не се позволи протичане на вода между отделните листове и полага нужните грунд и боя. Разбира се, размерите, височината и наклона на тези изделия зависи изцяло от конкретните предпочитания на клиента и от мястото на поставяне. Опишете тези фактори във Вашето запитване към Вайпърс.бг и ние ще изготвим оферта с конкретни параметри и цени. При първоначалния оглед нашите техници ще вземат точни размери, според които ще Ви представят идеен проект, съдържаш схема, описание на необходимите материали и профили, начини за захващане на конструкцията към сградата или основата, както и цветови варианти за боядисването на конструкцията. От огромно значение е доставката на изработеното изделие до мястото на монтажа. Вайпърс.бг разполага със специализиран транспорт, който ще предотврати нанасянето на драскотини или други повреди.

Навесите и козирките от гофрирана ламарина са подходящи за:

-          автокъщи или частни гаражи – предпазват автомобилите от външните фактори като дъжд, сняг, слънце или повреда на боята от птици; необходими са също за покриване на мотоциклети, лодки, ремаркета и др.

-          автомивки – предлагат удобство за персонала на автомивката или за клиента, в случай, че автомивката се ползва на самообслужване

-          строителни хипермаркети и складове – предпазват продуктите от дъжд и намокряне, което е необходимо условие да се запазят техните търговски качества

-          всякакъв вид търговски обекти на открито – хранителни или зеленчукови борси и пазари, рибни тържища, разпродажби на преоценени стоки, търговски бази, складове на едро и др.

-          производствени обекти – цехове, ателиета, фабрики, халета за съхранение и др.

Специалистите от Вайпърс.бг се стремят да проектират и изпълнят качествено и коректно всяка една Ваша поръчка. С тази цел стриктно спазват някои основни принципи:

-          щателен оглед на локацията на поставяне

-          коментар на началната идея, предпочитанията и бюджета на клиента

-          оригиналност и функционалност на проекта

-          здравина и надеждност на металната конструкция

-          подбор на висококачествени материали

-          професионално изпълнение на заварките и монтажа

Вайпърс.бг има изпълнени проекти не само в София, но и в цялата страна. С всеки един следващ обект ние се стремим да актуализираме възможностите си и да Ви предоставим качествена услуга на конкурентна цена. Особена важна е здравината на козирката или навеса, защото от това зависи безопасността на изделието. Ние използваме само висококачествени метални профили, които са заварени и сглобени според всички съвременни изисквания за дълготрайност, надеждност и безопасност. Нашите специалисти, които проектират и изработват козирките и навесите от гофрирана ламарина притежават нужните сертификати и умения. Професионализмът им е доказан във времето и завършените обекти го показват. Основна цел е удовлетворението на нашите клиенти. Обърнете се към Вайпърс.бг, за да получите резултата, който очаквате!    

Работно време

Можете да ни се обадите по всяко време на тел: +359 89 789 1238

Контакти с нас

  • гр. Божурище ул. 8-ми март 3
  • +359 89 789 1238
http://www.zoofirma.ru/
http://www.zoofirma.ru/
Scroll to top